VKF-unistijl

 Unistijl organiseert, binnen de Vlaamse Karate Federatie vzw, de clubs die zich groeperen per specifieke stijl om zodoende een kwalitatief hoogstaande karatebeoefening aan te bieden, te behouden en te waarborgen.

 Deze stijlen zijn: JKA Shotokan, Goju Ryu, Wado Ryu en Shotokan. Binnen deze stijlen bepalen de respectievelijke gradencommissies hun eigen stijlgerichte technische normen, met in acht name van de bestaande nationale BKF graduatievoorwaarden.

Unistijl ondersteunt zowel logistiek, administratief als financieel deze stijlgroeperingen. Op die manier promoot Unistijl de volledig onafhankelijke ontwikkeling van elke stijlgroep op zich.

De begeleiding van de elite-atleten gebeurt niet alleen binnen elke specifieke stijlgroep. Unistijl koos ook voor een gemeenschappelijke begeleiding. Hierdoor krijgt elke atleet de kans zich, buiten elke stijleigenheid om, verder te ontplooien binnen het overkoepelende sportkarate op Europees en wereldvlak.

De Algemene Vergadering van de Vlaamse Karate Vereniging vzw vindt plaats zaterdag 11 februari 2017 om 10u00 in Sporthotel, Zuiderlaan 14, 9000 Gent.
Uitnodiging: klik hier
Volmachtformulier: klik hier
Bijlagen: VKF - voorstel nieuwe statuten en VKF - voorstel nieuw huishoudelijk reglement

Unistijl activiteiten
Verantwoordelijken en contactgegevens
VKF-unistijl formulieren
Resultaten op internationale wedstrijden
Selfiewedstrijd
Haar stijlen: JKA Shotokan            Goju Ryu           Wado Ryu            Shito Ryu            Shotokan